JobTiger е кариерен уеб сайт и компания за подбор на персонал.
Предлагаме пълен набор от услуги в областта на човешките ресурси – подбор на персонал, обучения, кариерно сътрудничество. Услугите ни са базирани на Интернет технологиите, което доказано повишава тяхната ефективност и са предназначени за всички физически лица, които търсят промяна в своята професионална кариера, агенции за подбор на персонал, както и компании, предлагащи работни места.

Вторият ни основен предмет на дейност са Интернет технологиите и интегрираните ИТ решения за управление на база данни и информационни уеб сайтове.
 

jfbJBF – Mastering Project Management
JBF е създадена с основна дейност организиране и провеждане на изложения, форуми, семинари и обучения. Стремежът на компанията е да осъществява навременни и качествени услуги в помощ на бизнеса, основавайки методите си на работа на разбирането за клиентите като партньори.

JBF работи заедно с Вас за успеха на организация Ви.

НОВИНИ

ВИЖ ВСИЧКИ »

Успешно приключи първото издание на HR Industry 2012

36 водещи компании , предлагащи услуги и продукти за управление на човешките ресурси , се включиха във форума на 9-ти Февруари 2012г….

още

Очакваме ви утре на HR Industry 2012

Утре, на 9 февруари в Интерпред ще се проведе първото изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България. Входът…

още

Защо трябва да посетите HR Industry 2012?

Ако работите в сферата на човешките ресурси или искате да се запознаете с новостите в бранша, HR industry 2012 e отличната възможност…

още
© 2024 HRINDUSTRY. Всички права запазени.